Търси обява
Категории
Редакция на обява
 
Реклама

Сайт за запознанства

Снимки - прикачване и споделяне

Обяви ▶ Услуги (1115)
Онлайн Курс по Немски език за начинаещи – Ниво А1

Онлайн курс по немски език за начинаещи от Езиков Център Асториа Груп.

Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково обучение.

Всеки курсист записал се на онлайн курс по немски език, има възможността да се запознае отблизо с немската реч, да изгради умения да води в свободен текст разговори на немски език и да пребори езиковата си бариера. Всеки курс по Немски език в зависимост от нивото на обучение е създаден по интерактивен метод, който дава възможност да се изучава езика удобно и лесно разбираемо, като сами планирате времето си за посещение и в същото време имате комуникация с преподавател. Във всеки курс по немски език онлайн сме включили ежедневни заобикалящи ни теми за обсъждане, които ни въвличат в различни ситуации.

Уроците по онлайн немски език съдържат различни изображения, аудио записи и видеа, които пресъздават реални ситуации. Всеки курсист избрал да учи онлайн курс по немски език за начинаещи има възможността да упражнява своите знания, като специално сме подготвили допълнителни упражнения със задачи. Знанието ни прави по мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Направете правилният избор и станете част от нашето онлайн обучение по немски език. Предлагаме Ви възможността да бъдете още една крачка пред останалите. По време на Вашия курс по немски език плавно и постепенно ще научавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения. Създайте си акаунт с един клик и се запишете на онлайн курс по немски език за начинаещи.
Кратко съдържание на „Онлайн курс по Немски език за начинаещи– Ниво А1“
• 70 урока по немски език представящи похватите за боравене с немската реч по интересен и интуитивен начин;

• Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;

• 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;

• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението
Какво да очаквам след завършване на курс „Онлайн немски език А1“:
• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението по немски език за начинаещи/.

• Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други

Очакваме ви Онлайн! Асториа Груп – „От възможности към постижения”

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала №1 или да ни потърсите на телефон 0890320053.

Цена: 210.00 лв.

Astoria Group
+359895704234
https://astoria-academy.com/course/deutsch/
14 януари 2022г. 17:20
Снимки:
Снимка